четвер, 8 вересня 2016 р.

16.06.2016р. Рішенням Бориспільського міськрайсуду скасовано виконавчий напис нотаріуса, яким ТОВ "ОТП Факторинг Україна" хотів незаконно звернути стягнення іпотечного нерухомого майна. Захист здійснив директор ЮК "Закон Слова" Гитченко С.О.

 Рішенням Бориспільського міськрайсуду Київської області від 16.06.2016р. Суд здійснив захист іпотекодавця від зловживань ТОВ "ОТП Факторинг Україна" і нотаріуса, який за заявою ТОВ "ОТП Факторинг Україна" хотів неправомірно в позасудовому порядку звернути стягнення нерухомого майна іпотекодавця, незважаючи на те, що в цей же період в судах України відбувались судові спори між ТОВ "ОТП Факторинг Україна", позичальником та іпотекодавцем. 
 Оскільки, виконавчий напис нотаріус може вчиняти за умови безспірності вимог кредитора, а між ТОВ "ОТП Факторинг Україна", позичальником та іпотекодавцем відбувались судові спори з приводу заборгованості за кредитним договором, тому  виконавчий напис нотаріуса визнано Судом таким, що не підлягає виконанню. 
 Юридичний супровід по захисту іпотекодавця здійснив директор ЮК "Закон Слова" Гитченко С.О.

 Дякую Богу за Суддю Бориспільського міськрайонного суду Борця Євгена Олександровича, який своїм Рішенням припинив беззаконня, що тривало при першому розгляді цієї ж справи іншими суддями Бориспільського і Апеляційного судів.

Господь да благословить 
Суддю Бориспільського міськрайонного суду
Борця Євгена Олександровича!

Знайомтесь з Рішенням Бориспільського міськрайсуду від 16.06.2016р. у цивільній справі №359/2956/15-ц:




Немає коментарів:

Дописати коментар